Informatie over

Incompany teambuilding op eigen kantoor

Wij zijn ontzettend gepassioneerd over teambuilding. Het is een fascinerend werkveld waar continu nieuwe kennis en inzichten over ontstaan. Die informatie delen we graag met jullie.

Alles over teambuilding op eigen kantoor

Met teambuilding op jullie eigen kantoor kun je collega’s met elkaar verbinden en de sfeer op de werkvloer verbeteren. Hoe werkt het en welke vormen van teambuilding zijn er waaruit je kunt kiezen?

Alleen ga je snel, samen kom je verder. Het is duidelijk dat werk een stuk eenvoudiger, effectiever en leuker is als alle neuzen dezelfde kant op wijzen. Je kunt het samenwerken verbeteren met teambuilding, maar dan wel het liefst met activiteiten die niet met het werk te maken hebben. Met onze incompany teambuilding kunnen teams in hun eigen omgeving werken aan het teamgevoel.

Wat houdt teambuilding in?

Om erachter te komen wat teambuilding nou precies is, snijden we het woord doormidden: je krijgt dan de losse woorden ‘team’ en ‘building’. Als we het over een ‘team’ hebben, bedoelen we een groep mensen die met elkaar te maken heeft, omdat ze met elkaar samen (moeten) werken. Dat samenwerken verloopt in de praktijk niet altijd even soepel en daarom is het belangrijk om aan het team te ‘bouwen’ (building). Dit bouwen kun je doen door als team verschillende activiteiten uit te voeren waarbij je elkaar beter leert kennen, meer verbinding schept en effectiever communiceert.

Waarom kiezen voor teambuilding?

Op de werkvloer ligt de nadruk op het effectief werken en het zo hoog mogelijk houden van de kwaliteit van de producten of diensten. Medewerkers zijn primair bezig met het uitvoeren van hun werk, en niet zozeer met het stimuleren van teamgevoel. Bij teambuilding ligt dat anders en zijn collega’s júíst bezig met elkaar en de teamspirit. Tijdens een teambuilding wordt iedereen uit de comfortzone gehaald en zijn de ogen gericht op een einddoel. Hoe maken we van dit team een nog hechter team, zodat we het werk leuker maken én optimale prestaties kunnen realiseren.

Waarom kiezen voor incompany teambuilding op kantoor?

De meeste van onze klanten kiezen voor een incompany teambuilding. Dat heeft namelijk voordelen. De deelnemers zijn op een bekende en vertrouwde plek. Dit maakt de teambuilding laagdrempeliger. Dat zie je terug in deelnemers die minder afwachtend zijn. Het eigen kantoor geeft een bepaalde mate van comfort en zelfvertrouwen, die de betrokkenheid en assertiviteit ten goede komt. Dit zijn twee belangrijke voorwaarden om effectief aan een team te kunnen bouwen.

Wat zijn populaire teambuilding workshops op kantoor?

Als we naar ons aanbod kijken zijn er een aantal teambuilding sessies die erg in trek zijn.

#1 – Effectief complimenteren
De meest geboekte incompany teambuilding van 2019 was effectief complimenteren. Het geven van complimenten doen mensen niet eenvoudig. Vooral niet richting collega’s. Wat is er nu mooier dan van meerdere collega’s waardering krijgen. Het krijgen van complimenten is namelijk goed voor het zelfvertrouwen, maar ook voor de motivatie en de persoonlijke groei. Het zegt ook veel over de kwaliteiten van mensen. De deelnemers worden er ook nog eens gelukkiger van.

👉  Bekijk de teambuilding Effectief complimenteren

#2 – Speeddaten met collega’s
Zoals al aangegeven is deze teambuilding op eigen locatie erop gericht om collega’s van een andere kant te leren kennen. Door collega’s ook in een informele sfeer te spreken krijg je andere gesprekken, meer verbinding en hechtere banden.

👉  Bekijk de teambuilding Speeddaten met collega’s

#3 – Mopperen voor teams
Dit klinkt misschien als een negatieve sessie, maar de uitkomsten zijn juist positief. Deze groepsactiviteit op locatie zorgt voor een verbinding. Het lopen mopperen over het weer, over voetbal en politiek schept een onderlinge band. Collega’s hebben veel raakvlakken, en door het mopperen wordt de saamhorigheid juist gestimuleerd. De teambuilding is erop gericht om de negativiteit van het mopperen om te zetten naar iets positiefs. Met veel humor wordt het een leerzame en nuttige dag.

👉  Bekijk de teambuilding Mopperen voor teams

Ben je benieuwd hoe je van individuen nog meer een team kunt maken? Neem contact met ons op en wij zoeken de best passende teambuilding op locatie voor je uit.

Hulp of advies nodig?

Wij organiseren 20+ verschillende incompany teambuilding workshops en -trainingen.

Navigeren

8,6 waardering

Onze klanten waarderen onze diensten met een 8,6. Daar zijn we trots op!

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten door heel Nederland.

#1 trainers

Onze trainers zijn experts binnen hun vakgebied. Zo waarborgen we kwaliteit.

Meer dan 100 ijzersterke teams gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Organisaties van ieder formaat en door heel Nederland.

Die klanten beoordelen onze teambuilding met een gemiddelde waardering van 8.6.

Nancy Stevens

TeambuildingTrainer verzorgt op regelmatige basis teambuilding workshops bij ons. Een fijne partner, die snel schakelt en meedenkt met onze situatie. Heel fijn werken dus.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Hager Kerstdag zochten we 2 leuke workshops en zijn hiervoor bij TeambuildingTrainer te rade gegaan. Zij dachten goed met ons mee en verzorgden een gezellige en leerzame middag.

Petri van Vugt
Maurits Schuijf

Wij werken regelmatig samen met TeambuildingTrainer op de events die wij voor onze klanten organiseren. Wij verzorgen dan de catering en zij de teambuilding. We zijn altijd erg tevreden.

Maurits Schuijf

Peter Houtman

Coördinator

Heb je hulp nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze teambuildingsessies? Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl of
telefonisch op 030 – 227 3384.