10+ teambuilding thema's

Gespecialiseerde trainers

40+ klanten in 2018

Beoordeeld met een 8,6

Teambuilding training / teambuilding / teambuilding sessie / teambuilding workshop / teambuilding werknemers / teambuilding personeel / teambuilding collega's / teambuilding medewerkers

Wij maken ook 100% maatwerk workshops.

Spelen er specifieke uitdagingen, ontwikkelingen of thema’s die nét even anders zijn? Of staan jullie aan de vooravond van een grote verandering binnen het bedrijf, en willen jullie werknemers daar op voorbereiden? Wij bieden ook 100% op maat gemaakte workshops aan.  🔨

Wanneer maatwerk?

Spelen er specifieke uitdagingen binnen de organisatie? Of wil je als HR manager een grote groep werknemers tegelijkertijd laten ontwikkelen op een specifiek onderwerp?

De middelen daarvoor zijn niet altijd direct voor handen. In dat geval is een maatwerk workshop of training een ideale oplossing. Deze wordt namelijk volledig afgestemd op de situatie, wensen en behoeftes van de organisatie.

De kracht van ons netwerk.

Wij werken met een groot netwerk aan ervaren, professionele trainers: experts binnen hun vakgebied. Trainers die kunnen zorgen voor een optimaal leerrendement van deelnemers.

Daarnaast beschikken we over een groot netwerk aan ontwikkelaars. Zo zijn we in staat de teambuilding workshop of training precies af te stemmen op de specifieke situatie van de organisatie.

Sparren?

Benieuwd naar de mogelijkheden? Sparren over een maatwerk oplossing voor een team? We gaan graag met je om tafel. Neem via onderstaande knop contact met ons op.

image
https://www.teambuildingtrainer.nl/wp-content/themes/blake/
https://www.teambuildingtrainer.nl//
#49abed
style1
paged
Loading posts...
/home/workfuel/public_html/teambuildingtrainer.nl/
#
on
none
loading
#
Sort Gallery
https://www.teambuildingtrainer.nl/wp-content/themes/blake
on
yes
yes
off
Enter your email here
off
off