Chat with us, powered by LiveChat

Ontdek de kracht van teambuilding coaching

Team coach

Home » Team coach

Teambuilding coaching: een ervaren team coach, dedicated voor jullie team.

Spelen er binnen jullie team specifieke uitdagingen die jullie graag willen oplossen? Dat is verstandig, want dergelijke zaken kunnen de teamontwikkeling afremmen of zelfs stilzetten. Zo worden jullie tegengehouden in de teamontwikkeling, die jullie ongetwijfeld wel willen doorzetten.

Voor teams die deze uitdagingen willen oplossen is teambuilding coaching door een dedicated team coach een geweldig instrument. 

Onze teambuilding coaching

Een toegewijde teamcoach aanhaken. Zo werkt dat.. 👇

team traject op maat

Teambuilding coaching op maat

Teamcoaching is áltijd anders. De insteek begint namelijk altijd bij jullie doelstelling: waar lopen jullie tegenaan en welke verandering willen jullie realiseren?

Op basis van het vraagstuk maken wij een coachingstraject op maat. Zodat het daadwerkelijk oplost waar jullie tegenaan lopen, en zodat jullie doelstellingen voor de teamcoaching gerealiseerd worden. De afstemming van dit traject doen we volledig in overleg. Hiervoor hebben we op voorhand uitgebreid contact.

praktisch en interactief team traject

Het voordeel van een team coach

Het grote voordeel van team coaches is dat zij gespecialiseerd zijn in teamcoaching, én het feit dat zij dedicated met jullie team bezig zijn. 

Jullie krijgen dus een teamcoach die bij wijze van spreke een extra teamlid wordt. Hij of zij kent alle individuen, begrijpt de cultuur binnen het team en is op de hoogte van de onderlinge dynamieken. Daardoor is een team coach perfect geschikt om de ontwikkeling van het team te stimuleren en te monitoren.

trainingen teambuilding traject team

Rol van de teamcoach tijdens teambuilding coaching

Een team coach komt vaak meerdere keren langs om tijdens coachingsessies te werken aan de teamontwikkeling. Eventueel kan dit ook online.

Deze sessies zijn doorgaans met het hele team en duren meestal zo’n 3 tot 4 uur. Tijdens deze sessies zijn teamleden bezig met reflectie, intervisie en het vergroten van hun inzicht in elkaar en de uitdagingen die er liggen. Daarnaast geeft de teamcoach vaak oefenstof voor de komende periode.

Coaching voor team

Het einddoel: jullie teamuitdaging opgelost

Het einddoel van onze teambuilding coaching is het oplossen van de uitdagingen waar jullie als team tegenaan lopen.

Teambuilding coaching zorgt er dus voor dat jullie als groep weer vooruit kunnen, effectiever (en plezieriger) gaan samenwerken en weer verder kunnen in de teamontwikkeling. Wij houden in de periode daarna een vinger aan de pols om te kijken hoe het team zich na het traject verder ontwikkelt.

Veelgestelde vragen over onze teambuilding coaching

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Hoe lang duurt zo'n traject ongeveer?

Dat is echt afhankelijk van jullie vraagstuk én de drukte in jullie agenda. Maar om een beeld te schetsen: bij veel van onze klanten zien we dat trajecten 6 tot 12 maanden duren, waarin we zo nu en dan langskomen.

Zijn we na dit traject helemaal klaar?

Ja en nee. Ja, omdat we altijd werken aan een concrete uitdaging of vraagstuk. En die uitdaging lossen we op middels de teamcoaching. In die zin ben je inderdaad klaar na het traject. Maar teamontwikkeling stopt in principe nooit. Dus je zal tijd en moeite moeten blijven investeren om het team structureel en duurzaam door te ontwikkelen.

Wat kost zo'n team coaching precies?

De investering is afhankelijk van jullie type team, jullie huidige situatie en jullie vraagstuk. Neem even contact met ons op om jullie situatie te bespreken. Dan kunnen we jullie een concreet beeld geven van de kosten.

Wie voert zo'n traject precies uit?

Jullie krijgen een vaste team coach die het proces begeleid. Hiervoor hebben we meerdere ervaren professionals in onze coachpool. Het is in onze ervaring belangrijk dat het team éénn vaste coach voor de groep krijgt. Dat schept een vertrouwensband en verdiept het proces. De coach weet dan precies wat er speelt en wat er nodig is om een optimaal rendement te halen.  

We zijn enthousiast! Hoe gaat het nu verder?

Leuk om te horen! Neem even contact met ons op zodat we een call in kunnen plannen. We horen graag meer over jullie situatie. Op basis van dat gesprek bepalen we in afstemming het vervolg.

Als we beide enthousiast zijn over de samenwerking plannen we de interventies in en gaan we aan de slag om een geweldig resultaat te realiseren!

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Heeft jullie team interesse in een van onze teambuildings?
We helpen graag. Neem contact op via onderstaande knop.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3384.

We hebben sinds 2017 al meer dan 500 teams geholpen. 😍
Zij waarderen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

CLC-VECTA boekt regelmatig trainingen voor de ontwikkeling van onze leden. Teambuilding Trainer heeft een breed, interessant aanbod en een uitstekende prijsstelling.

Rian van Nuland

HRM, Lavans

Teambuilding Trainer verzorgt sinds 2018 teambuilding voor onze collega’s. Ze hebben een groot aanbod en communiceren snel en duidelijk. Zowel voor de training als naderhand.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Ons team heeft bij dit bedrijf een training over effectief complimenteren gevolgd. Het werd een inspirerende, leerzame en vooral hele leuke dag. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Teambuilding Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Dat is altijd prettig werken want ze schakelen snel, denken met je mee en leveren kwalitatief goede trainingen.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Teambuilding Trainer regelmatig in op onze vitaliteit-dagen bij klanten. Wij doen dan de catering, zij doen een training. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Teambuilding Trainer noemen. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Heeft jullie team interesse in een van onze teambuilding trainingen?
We helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande knop.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3384.