Boek een teambuilding Soft skill bootcamp. In deze sessie trainen jullie op de individuele soft skills. Dat zie je terug in meer wederzijds begrip, meer onderlinge waardering en in betere resultaten.

Teambuilding Soft skill bootcamp.

Soft Skills. Een term die niet meer weg te denken is uit het bedrijfsleven. Want iedereen weet dat het belangrijk is om je soft skills te ontwikkelen. Zeker als je in een team werkt. In de Soft Skill Bootcamp gaan we een laag dieper dan de standaard oefeningen. We laten jullie in de praktijk ervaren hoe je met anderen kan verbinden door people skills aan te spreken. Zijn jullie er als team klaar voor om deze challenge aan te gaan?

Train soft skills voor meer teamontwikkeling

Jullie gaan in deze teambuilding een aantal skills trainen die een directe impact hebben op de onderlinge verbinding en het teamgevoel. Denk aan nieuwsgierigheid, perspectief nemen, verantwoordelijkheid nemen, empathie en luistervaardigheden. Er wordt een traject afgelegd van inspirerende oefeningen. Daarbij dagen we jullie uit om de comfort zone te verlaten. Omdat ontwikkeling daar pas écht begint. De term ‘bootcamp’ zegt het al: deze sessie is een echte uitdaging. Maar teams die de bootcamp doorstaan profiteren na afloop van betere people skills en meer teamgevoel.

Willen jullie ook meer cohesie, harmonie en verbinding binnen het team? Dan is dit de perfecte teambuilding voor jullie. Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we wat er van deze teambuilding verwacht mag worden.

Details van deze teambuilding

Meer weten over deze teambuilding? In onderstaande tabbladen vind je alle details. Als je daarna toch nog vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

📔 Inhoud van de teambuilding

De onderstaande onderwerpen geven een indicatie van de teambuilding. Het uiteindelijk programma wordt afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Jullie zullen niet verbinden als er alleen van hoofd tot hoofd gepraat wordt. Jullie ontdekken hoe je dat van hart tot hart doet.

Iedereen kijkt anders naar de wereld. In deze teambuildingsessie ervaren we dat. Dat creëert meer begrip, verwondering, respect en nieuwsgierigheid.

Eerlijkheid duurt het langst. In deze teambuildingsessie leren we hoe jullie echt eerlijk kunnen zijn, mét respect voor elkaar.

In deze sessie praten we niet, maar gaan we dóén. Vanaf moment 1 gaan we samen aan de slag. Want verbinden is niet iets waar je over praat, maar wat je ervaart in het moment.

🏆 Resultaten van de teambuilding

De teambuilding draait om het behalen van een optimaal leerrendement. We gaan onder andere werken aan de volgende doelen:

 Jullie ontwikkelen met deze teambuilding een diversiteit aan soft skills die jullie meteen kunnen toepassen.

Jullie ontwikkelen skills op het gebied van nieuwsgierigheid, perspectief nemen, verantwoordelijkheid, empathie en luisteren.

Jullie trainen om meer begrip voor elkaar te krijgen, wat leidt tot meer voldoening, wederzijdse waardering en productiviteit op de werkvloer.

Jullie upgraden het persoonlijk leiderschap, leren tools voor moeilijke gesprekken en bouwen aan jullie soft skill capaciteit.

👩‍💼 Over de trainer

Over onze trainer: Anke

Anke kenmerkt zich door de combinatie van haar grote hart en scherpe geest. Haar expertise ligt op het gebied van relaties en soft skills: hoe creëer je diepere verbinding met jezelf en elkaar, in dienst van meer persoonlijk leiderschap, voldoening, productiviteit én creativiteit op de werkvloer.

✔ Specialisme
De mysteries van menselijke dynamieken ontrafelen, en waardevolle tools overbrengen, daar gaat Anke voor in haar teambuilding bij TeambuildingTrainer. Een training met haar garandeert nieuwe inzichten, een rijkere kijk op relaties en meer waardering voor en connectie met je collega’s en klanten.

💰 Investering en proces

Hebben jullie specifieke wensen wat betreft groepsgrootte of tijdsduur? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€845,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.795,00Max. 15 (meer in overleg)

Bedragen zijn exclusief 21% btw

👉  Het inventarisatieproces
We sturen voorafgaand aan de teambuilding een online vragenlijst waarin jullie informatie kunnen
geven over o.a. de aanleiding, het beoogde resultaat, het type groep, et cetera. Op basis van deze input stemmen we het programma van de teambuilding af op jullie situatie. Zo zorgen we dat de deelnemers een optimaal leerrendement uit de sessie halen.

In het kort.

⏰ 2, 4 of 7 uur

💰 Vanaf €845,00 exclusief btw

🙎‍♂️ 15 personen (meer in overleg)

📍 Imcompany in heel Nederland

Heb je specifieke wensen? Neem  gerust contact op.

 

Advies nodig?

Heb je hulp of advies nodig? We helpen je graag! Stuur ons een bericht of bel ons op 030 – 227 33 84.

“Remember, teamwork begins by building trust. And the only way to do that is to overcome our need for invulnerability.”

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten met onze teambuilding.

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een 8,6. Daar zijn we trots op!

Inventarisatie fase

Al onze teambuilding wordt afgestemd op de situatie van de klant.

Actief leren

We passen ‘actief leren’ toe voor een optimaal leerrendement.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied.

Fun en energiek

Onze teambuilding is gericht op verbinding, fun en energie.

Deze tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

We delen graag hun ervaringen.

Nancy Stevens

TeambuildingTrainer verzorgt op regelmatige basis teambuilding workshops bij ons. Een fijne partner, die snel schakelt en meedenkt met onze situatie. Heel fijn werken dus.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Hager Kerstdag zochten we 2 leuke workshops en zijn hiervoor bij TeambuildingTrainer te rade gegaan. Zij dachten goed met ons mee en verzorgden een gezellige en leerzame middag.

Petri van Vugt
Maurits Schuijf

Wij werken regelmatig samen met TeambuildingTrainer op de events die wij voor onze klanten organiseren. Wij verzorgen dan de catering en zij de teambuilding. We zijn altijd erg tevreden.

Maurits Schuijf

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze teambuildingsessies?
Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl of
telefonisch op 030 – 227 3384.