Chat with us, powered by LiveChat

Aangenaam kennis te maken

Over ons

Home » Over ons

Wij zijn de #1 aanbieder van teambuilding trainingen, coaching en team trajecten.

Bedankt voor je interesse in ons bedrijf! Leuk dat je meer over ons wil weten. We delen graag iets over onze organisatie, ons team en ons gedachtegoed. Want waarom vinden wij teambuilding precies zo belangrijk?

Mocht je nog vragen hebben, neem dan vooral even contact met ons op. We maken graag kennis met je!

Ons geweldige team

Onze teambuildings worden uitsluitend verzorgd door trainers en coaches met aantoonbare ervaring binnen hun vakgebied. Zo zorgen we voor de hoogste kwaliteit en een optimale leerervaring voor de deelnemers. 🥇

Sylvie
Trainer

Carlijn
Trainer

Paul
Trainer

Gijs
Trainer

Ceciel
Trainer

Esther
Trainer

Booy
Trainer

Kevin
Trainer

Sandra
Trainer

Lennart
Trainer

Angelique
Trainer

Lidushka
Trainer

Annemiek
Trainer

Mark
Trainer

Frauke
Trainer

Karlijn
Trainer

Simone
Trainer

Dirkje
Sales
manager

Susanne
Account
manager

Martha
Account
manager

Peter
Eigenaar

TeambuildingTrainer: hoe, wat, waarom?

Leer ons beter kennen.. 👇

Waarom teambuilding zo belangrijk is

De (door)ontwikkeling van teams is geen kostenpost, maar moet door organisaties worden beschouwd als belangrijke investering. Dat is onze overtuiging.

Waarom? Omdat ijzersterke teams het fundament zijn voor geweldige dingen. Teams die elkaar goed kennen en elkaar vertrouwen kunnen samen verder groeien. Dat leidt tot meer werkplezier, een fijnere samenwerking en betere prestaties op individueel en groepsniveau. Daar profiteert het team, het individu én de organisatie van. 💪

De kracht van teambuilding

Teambuildingsessies zijn interactieve, krachtige momenten die tegelijkertijd gevolgd worden door volledige teams. Ze zijn dus direct mét elkaar aan de slag om beter te worden.

En die teambuildings zijn effectief. Niet voor niets komen we jaarlijks bij tientallen, terugkerende klanten over de vloer. Onze sessies zijn interactief, praktijkgericht en energiek. Zo wordt een teambuildingsessie leuk én bewerkstelligen we een hoog leerrendement. Zodat het team na de sessie direct zelf aan de slag kan met de nieuwe kennis en kunde.

Actief leren: hoe we werken tijdens een teambuilding

We maken tijdens iedere teambuildingsessie gebruik van onze Actief leren-methode. Daarmee werken we toe naar een optimaal leerrendement.

Onze trainers en coaches wisselen theorie continu af met praktische elementen zoals opdrachten, reflectie en oefeningen. Daarnaast wordt er individueel, in subgroepen én plenair gewerkt. Zo ontstaan er razend snel inzichten en skills die het team kan toepassen. Meer weten? Lees hier alles over deze methode.

Voor en na de teambuilding

Korte lijntjes, één aanspreekpunt, een heldere inventarisatie en goed advies. Wij vinden het prettig.. en onze klanten gelukkig ook.

Dat betekent dat je samen met een vaste coördinator door het voortraject gaat. Samen bespreken jullie de situatie en leerbehoefte, en kiezen we de best passende inhoud voor jullie team. Niet voor niets geven klanten ons een gemiddelde waardering van 8,8 op het thema klantcontact. 

Deelnemers

Klanten

Trainers

Teambuildings

We hebben sinds 2017 al meer dan 500 teams geholpen. 😍
Zij waarderen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

CLC-VECTA boekt regelmatig trainingen voor de ontwikkeling van onze leden. Teambuilding Trainer heeft een breed, interessant aanbod en een uitstekende prijsstelling.

Rian van Nuland

HRM, Lavans

Teambuilding Trainer verzorgt sinds 2018 teambuilding voor onze collega’s. Ze hebben een groot aanbod en communiceren snel en duidelijk. Zowel voor de training als naderhand.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Ons team heeft bij dit bedrijf een training over effectief complimenteren gevolgd. Het werd een inspirerende, leerzame en vooral hele leuke dag. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

Teambuilding Trainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Dat is altijd prettig werken want ze schakelen snel, denken met je mee en leveren kwalitatief goede trainingen.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten Teambuilding Trainer regelmatig in op onze vitaliteit-dagen bij klanten. Wij doen dan de catering, zij doen een training. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met Teambuilding Trainer noemen. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Heeft jullie team interesse in een van onze teambuildings?
We helpen graag. Neem contact op via onderstaande knop.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3384.