Incompany teambuilding

Vergaderen.. maar dan goed

Home » Alle teambuilding » Vergaderen.. maar dan goed

Teambuilding Vergaderen.. maar dan goed

Vergaderen, vergaderen, vergaderen. In veel organisaties is het aan de orde van de dag en nemen meetings een flink deel van de beschikbare tijd in. En ondanks dat zijn vergaderingen erg vaak inefficiënt. Slecht voorbereid, zonder structuur en zonder het nemen van concrete beslissingen. Zonde, want dat soort vergaderingen kosten tijd en energie. Herken je dat vanuit je eigen team?

Teambuildingsessie over effectieve vergaderingen: Echt effectief vergaderen zorgt voor meer productiviteit, betere prestaties en meer plezier binnen het team

In deze teambuilding gaan we dit patroon doorbreken. Jij en je teamgenoten gaan leren hoe je vergaderingen naar een hoger niveau brengt. Zodat jullie overleggen voortaan niet meer zien als tijdrovend en vervelend, maar juist als inspirerende sessies waardoor je vooruit kan. Je zal merken dat de teamprestaties en de sfeer op kantoor verbetert. Zo krijgt de term ‘vergadercultuur’ ineens een veel positievere betekenis.

Willen jij en je collega’s hier ook mee aan de slag? Onder het kopje ‘Inhoud’ vertellen we je precies wat er aan bod komt.

Inhoud van de teambuilding

De punten hieronder geven een indicatie van de teambuilding. De definitieve inhoud wordt afgestemd op jullie behoeften.


 • We gaan aan de slag met reflectie. Hoe wordt er momenteel vergadert? In hoeverre zijn jullie daar blij mee en wat zouden jullie precies graag willen verbeteren?
 • We delen alle facetten die komen kijken bij het inplannen en uitvoeren van een kwalitatieve vergadering.
 • We oefenen met de verschillende taken en rollen die er bij een vergadering komen kijken. Zodat iedereen in iedere rol uit de voeten kan.
 • We delen de valkuilen van inefficënte vergaderingen en geven jullie concrete tools om die valkuilen te ontwijken.
 • We delen een breed scala aan handige tips, tricks en ‘vergaderhacks’ om jullie vergaderingen naar een hoger niveau te tillen.
Resultaten van de teambuilding

We gaan in deze teambuilding werken aan de volgende resultaten.


 • Je maakt inzichtelijk hoe jullie op dit moment vergaderen en in welke mate jullie daar gelukkig mee zijn.
 • Je leert om sneller en doelgericht te vergaderen, waarbij je weet welke facetten de kwaliteit van de vergadering bepalen.
 • Je kent de valkuilen van inefficiënte vergaderingen en weet precies hoe jij en je collega’s deze valkuilen kunnen ontwijken.
 • Je ervaart vergaderen niet meer als een hinderlijk obstakel dat de dag onderbreekt, maar als een effectieve tool om met je collega’s tot besluiten te komen.
 • Je ervaart meer productiviteit, betere prestaties en meer werkplezier.
Investering en proces

Hebben jullie andere behoeftes of een afwijkende groep deelnemers? We bespreken de mogelijkheden graag.


InvesteringGroepsgrootte
2 uur€795,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.995,00Max. 15 (meer in overleg)
2 * 4 uur€2.295,00Max. 15 (meer in overleg)

Proces voor de teambuilding

Voor het succes van de teambuilding is het essentieel dat de inhoud zo goed mogelijk aansluit op jullie situatie. Om dat te waarborgen doorlopen we op voorhand een aantal stappen:

 1. Zodra we jouw aanvraag hebben ontvangen plannen we graag een gesprek in om kennis te maken en meer over de aanvraag te horen. Dat kan digitaal of op locatie. Na het gesprek sturen we je een vrijblijvende offerte.
 2. Wil je graag samenwerken? Fijn! Je ontvangt na het akkoord op de offerte een digitaal inventarisatieformulier, waarin je meer input kan geven over jullie situatie.
 3. Op basis van alle input stemmen we de inhoud van de teambuilding af op jullie wensen. Je ontvangt van ons een concept programma en alle facilitaire informatie. We nodigen je uit om hier feedback op te geven.
 4. Is het programma akkoord? Dan is het proces voorafgaand aan de teambuilding afgerond. Op de dag zelf is onze trainer ruim op tijd aanwezig om op te bouwen en voor te bereiden.
Onze Actief leren-methode

De werkwijze tijdens een teambuilding is essentieel voor het resultaat. Dit is hoe we te werk gaan:


Tijdens deze teambuilding werken we met onze Actief leren-methode. Dit betekent dat deelnemers in de sessie de benodigde theorie krijgen, maar vooral actief en praktisch met de stof bezig gaan. Zo ontstaan razendsnel inzichten en vaardigheden die het team zelfstandig kunnen toepassen in hun eigen (werk)praktijk.

Door deze manier van werken realiseren we tijdens onze teambuildings een optimaal leerrendement. Leren wordt leuker én effectiever. En daar profiteert zowel het team als de werkgever van.

Lees hier alles over onze Actief leren-methode  →

Offerte aanvragen

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan. Je ontvangt hem binnen 48 uur in je inbox.

Teambuilding in het kort

Duur: 2, 4 of 7 uur


Vanaf: €845,00 excl. btw


Groep: Max. 15 (meer in overleg)


Waar: Incompany, heel Nederland

Andere wensen of behoeftes?
We kunnen de training aanpassen.

Willen jij en je collega’s deze teambuilding volgen?

Vraag een geheel vrijblijvende offerte aan voor deze teambuilding training.
Je ontvangt hem binnen 48 uur in je mailbox!

Heb je nog vragen of wil je advies? Onze coördinatoren helpen je graag.

We hebben de afgelopen jaren al meer dan 50 teams mogen helpen. 😍
Zij beoordelen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

CLC-VECTA boekt regelmatig trainingen voor de ontwikkeling van onze leden. Teambuilding-Trainer heeft een breed, interessant aanbod en een uitstekende prijsstelling.

Rian van Nuland

Medewerker HRM, Lavans

TeambuildingTrainer organiseert sinds 2018 teambuilding voor onze collega’s. Ze hebben een groot aanbod en communiceren snel en duidelijk. Zowel voor de training als naderhand.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Ons team heeft bij dit bedrijf een training over effectief complimenteren gevolgd. Het werd een inspirerende, leerzame en vooral hele leuke dag. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

TeambuildingTrainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Dat is altijd prettig werken want ze schakelen snel, denken met je mee en leveren kwalitatief goede trainingen.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten TeambuildingTrainer regelmatig in op onze vitaliteit-dagen bij klanten. Wij doen dan de catering, zij doen een training. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met TeambuildingTrainer kenmerken. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Heb je interesse in een van onze teambuilding trainingen?
We helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande knop.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3384.