Boek een teambuilding Feedforward. Jullie leren om gewenst en positief gedrag van elkaar te vragen. Daarmee brengen jullie de communicatie binnen het team naar een volgend niveau.

Teambuilding Feedforward.

Heb je al wel eens van Feedforward gehoord? Dit minder bekende broertje van feedback maakt de laatste jaren een sterke opmars binnen werkend Nederland. Waar feedback zich concentreert op zaken uit het verleden, draait het bij Feedforward om het benadrukken van gewenst en positief gedrag in de toekomst. Daarmee concentreer je je dus niet op wat iemand in het verleden ‘verkeerd’ heeft gedaan, maar op wat een ander in de toekomst goed kan doen.

Feedforward zorgt voor teamgroei, meer begrip en fijnere samenwerking

De voordelen van feedforward zijn divers. Maar er zijn twee essentiële benefits: 1) de toekomst kun je veranderen, het verleden niet. En 2) feedforward is positief ingestoken. Je vraagt immers om het gewenste positieve gedrag in de toekomst. Natuurlijk kan het geven van feedback deel uit blijven maken van je communicatie repertoire. Maar we raden aan om ook feedforward onder de knie te krijgen. In deze teambuilding leren we jullie alle kneepjes van het vak.

In onze teambuilding Feedforward nemen we je mee in de theorie en maken we direct de koppeling naar de praktijk. Dat stelt jullie in staat om deze techniek feilloos toe te passen en verder te werken aan het teamgevoel, de teamprestaties en de onderlinge communicatie.

Details van deze teambuilding

Meer weten over deze teambuilding? In onderstaande tabbladen vind je alle details. Als je daarna toch nog vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

📔 Inhoud van de teambuilding

De onderstaande onderwerpen geven een indicatie van de teambuilding. Het uiteindelijk programma wordt afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Door op jezelf en elkaar te reflecteren maken we inzichtelijk wat de huidige stand van zaken op het gebied van feedforward is.

De verschillen tussen feedback en feedforward worden toegelicht. Want wanneer kies je voor welke vorm?

We nemen je mee in de zeven redenen waarom het geven van feedforward zo effectief en positief is. Ook leren we je in welke situaties feedforward gegeven kan worden.

Het geven van concrete adviezen en voorbeelden is essentieel bij feedforward. Wij leren je waarom en hoe je dit doet.

De workshop staat bol van de oefeningen, opdrachten en rollenspellen. Zodat je de theorie direct in de praktijk kan brengen.

🏆 Resultaten van de teambuilding

De teambuilding draait om het behalen van een optimaal leerrendement. We gaan onder andere werken aan de volgende doelen:

 Jullie leren wat feedforward is en leren het belang van deze communicatietool begrijpen.

Jullie leren waarom het bij feedforward zo belangrijk is om concrete voorbeelden en adviezen te geven.

Jullie zijn in staat om collega’s positief te bekrachtigen door uit te spreken welk positief gedrag je in de toekomst graag wil zien.

Jullie stimuleren elkaar om persoonlijk te groeien, wat leidt tot meer wederzijds begrip en een fijnere samenwerking.

👩‍💼 Over de trainer

Over onze trainer: Paola

Kenmerkend voor Paola is haar enthousiasme en professionaliteit bij het krachtiger maken van mensen en organisaties. Haar nuchtere, aardse kijk en gevoel voor humor komen daarbij goed van pas.

✔ Specialisme
Om ‘het leren’ een boost te geven, werkt ze met principes uit het breinleren en breinleiderschap. Door het inzetten van bijbehorende werkvormen wordt ‘leren’ versneld. Bovendien wordt leren ‘leuker’! Het is een sport om zoveel mogelijk diepgang te bereiken, zodat resultaten en verbeteringen echt gefaciliteerd worden.

Paola is ervan overtuigd dat als een training aansluit bij de sfeer en cultuur van de organisatie; er pas echt maatwerk geleverd wordt!

💰 Investering en proces

Hebben jullie specifieke wensen wat betreft groepsgrootte of tijdsduur? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DuurInvesteringGroepsgrootte
2 uur€845,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)
7 uur€1.795,00Max. 15 (meer in overleg)

Bedragen zijn exclusief 21% btw

👉  Het inventarisatieproces
We sturen voorafgaand aan de teambuilding een online vragenlijst waarin jullie informatie kunnen
geven over o.a. de aanleiding, het beoogde resultaat, het type groep, et cetera. Op basis van deze input stemmen we het programma van de teambuilding af op jullie situatie. Zo zorgen we dat de deelnemers een optimaal leerrendement uit de sessie halen.

In het kort.

⏰ 2, 4 of 7 uur

💰 Vanaf €845,00 exclusief btw

🙎‍♂️ 15 personen (meer in overleg)

📍 Imcompany in heel Nederland

Heb je specifieke wensen? Neem  gerust contact op.

 

Advies nodig?

Heb je hulp of advies nodig? We helpen je graag! Stuur ons een bericht of bel ons op 030 – 227 33 84.

“If you want to lift yourself up, lift up someone else.”

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten met onze teambuilding.

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een 8,6. Daar zijn we trots op!

Inventarisatie fase

Al onze teambuilding wordt afgestemd op de situatie van de klant.

Actief leren

We passen ‘actief leren’ toe voor een optimaal leerrendement.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied.

Fun en energiek

Onze teambuilding is gericht op verbinding, fun en energie.

Deze tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

We delen graag hun ervaringen.

Nancy Stevens

TeambuildingTrainer verzorgt op regelmatige basis teambuilding workshops bij ons. Een fijne partner, die snel schakelt en meedenkt met onze situatie. Heel fijn werken dus.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Hager Kerstdag zochten we 2 leuke workshops en zijn hiervoor bij TeambuildingTrainer te rade gegaan. Zij dachten goed met ons mee en verzorgden een gezellige en leerzame middag.

Petri van Vugt
Maurits Schuijf

Wij werken regelmatig samen met TeambuildingTrainer op de events die wij voor onze klanten organiseren. Wij verzorgen dan de catering en zij de teambuilding. We zijn altijd erg tevreden.

Maurits Schuijf

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze teambuildingsessies?
Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl of
telefonisch op 030 – 227 3384.