Boek een teambuilding Effectief complimenteren. Daarmee stimuleren jullie de waarderingscultuur en de verbinding binnen het team. Voor gelukkige, betrokken en verbonden teamleden!

Teambuilding Effectief complimenteren.

Waardering is goed voor het zelfvertrouwen, de motivatie en persoonlijke groei. Uit de wetenschap blijkt dat een compliment zorgt voor gelukkige medewerkers, meer betrokkenheid en onderlinge cohesie. Dat is natuurlijk goed voor het teamgevoel. Toch maken maar weinig collega’s elkaar een compliment. Zonde! Deze teambuilding brengt daar verandering in.

Meer betrokkenheid, onderlinge cohesie en respect

In deze training nemen we jullie mee door de wereld van écht effectieve complimenten. We gaan druk aan de slag met het belang van waardering, doeloriëntaties en soorten complimenten. Na alle theorie en oefeningen weet het team precies hoe zij een effectieve blijk van waardering kunnen uitdelen én ontvangen.

Willen jullie de kracht van het compliment ervaren? En werken aan de onderlinge waardering, cohesie en het teamgevoel? Dan is deze teambuilding perfect voor jullie. Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we je precies wat er aan bod komt.

Details van deze teambuilding

Meer weten over deze teambuilding? In onderstaande tabbladen vind je alle details. Als je daarna toch nog vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

📔 Inhoud van de teambuilding

De onderstaande onderwerpen geven een indicatie van de teambuilding. Het uiteindelijk programma wordt afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Wat gebeurt er nu op het gebied van (effectief) complimenteren? En hoe zit het met de waarderingscultuur binnen de organisatie?

Hoe kan een effectief compliment eigenlijk worden gegeven? In deze teambuilding ondervinden jullie dit in verschillende opdrachten en rollenspellen.

We vertellen over de verscheidenheid aan complimenten en laten jullie ervaren welk compliment wanneer kan worden gebruikt.

Doeloriëntaties zijn de verschillende motieven die mensen hebben om een doel te bereiken. Zodra de doeloriëntatie bij een ander gevonden is, kan er een compliment met impact worden gegeven.

🏆 Resultaten van de teambuilding

De teambuilding draait om het behalen van een optimaal leerrendement. We gaan onder andere werken aan de volgende doelen:

 Jullie weten waar allemaal op moet worden gelet bij het geven van een effectief compliment.

Jullie zijn in staat om onderscheid te maken tussen de verschillende soorten complimenten die er zijn.

Jullie hebben handvatten om de verschillende doeloriëntaties van elkaar te achterhalen en in te zetten.

Jullie zijn in staat om anderen te complimenteren, zodat zij zich meer gewaardeerd en betrokken voelen.

Jullie ervaren na afloop meer teamgevoel, meer onderlinge waardering en een verlaagde drempel om die waardering uit te spreken.

👩‍💼 Over de trainer

Over onze trainer: Daan

Diepgang mogelijk maken met een positieve, luchtige aanpak. Daar gaat Daan voor in de teambuilding sessies die hij bij ons organiseert. Leren moet (en kan) heel erg leuk zijn, zonder daarbij rendement te verliezen. Door deze insteek maakt Daan iedere teambuilding tot een groot succes.

✔ Specialisme
Daan rondde zijn master af aan de Universiteit van Amsterdam en is daarna direct in het trainersvak terecht gekomen. Namens TeambuildingTrainer geeft hij teambuildingsessies op het vlak van positieve psychologie, zelfontwikkeling en performance psychologie.

💰 Investering en proces

Hebben jullie specifieke wensen wat betreft groepsgrootte of tijdsduur? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DuurInvesteringGroepsgrootte
1 uur€745,00Max. 15 (meer in overleg)
2 uur€845,00Max. 15 (meer in overleg)
4 uur€1.095,00Max. 15 (meer in overleg)

Bedragen zijn exclusief 21% btw

👉  Het inventarisatieproces
We sturen voorafgaand aan de teambuilding een online vragenlijst waarin jullie informatie kunnen
geven over o.a. de aanleiding, het beoogde resultaat, het type groep, et cetera. Op basis van deze input stemmen we het programma van de teambuilding af op jullie situatie. Zo zorgen we dat de deelnemers een optimaal leerrendement uit de sessie halen.

In het kort.

⏰ 1, 2 of 4 uur

💰 Vanaf €845,00 exclusief btw

🙎‍♂️ 15 personen (meer in overleg)

📍 Imcompany in heel Nederland

Heb je specifieke wensen? Neem  gerust contact op.

 

Advies nodig?

Heb je hulp of advies nodig? We helpen je graag! Stuur ons een bericht of bel ons op 030 – 227 33 84.

“A person that feels appreciated, does way more
than what is expected.”

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten met onze teambuilding.

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een 8,6. Daar zijn we trots op!

Inventarisatie fase

Al onze teambuilding wordt afgestemd op de situatie van de klant.

Actief leren

We passen ‘actief leren’ toe voor een optimaal leerrendement.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied.

Fun en energiek

Onze teambuilding is gericht op verbinding, fun en energie.

Deze tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

We delen graag hun ervaringen.

Nancy Stevens

TeambuildingTrainer verzorgt op regelmatige basis teambuilding workshops bij ons. Een fijne partner, die snel schakelt en meedenkt met onze situatie. Heel fijn werken dus.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Hager Kerstdag zochten we 2 leuke workshops en zijn hiervoor bij TeambuildingTrainer te rade gegaan. Zij dachten goed met ons mee en verzorgden een gezellige en leerzame middag.

Petri van Vugt
Maurits Schuijf

Wij werken regelmatig samen met TeambuildingTrainer op de events die wij voor onze klanten organiseren. Wij verzorgen dan de catering en zij de teambuilding. We zijn altijd erg tevreden.

Maurits Schuijf

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze teambuildingsessies
Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl of
telefonisch op 030 – 227 3384.