Boek een teambuilding Improvisatie voor teams. Stap uit jullie comfort zone, doorbreek de mentale barrières en stimuleer de teamspirit. Voor hechtere, leukere banden tussen teamleden.

Teambuilding Improvisatie voor teams.

Heb je al wel eens improvisatietheater bezocht? Het is een variant van theater waarbij de personages en verhalen ter plekke bedacht worden. Dat is snel, creatief en spannend. En bij improvisatietheater zijn ook mooie parallellen met de werkvloer te trekken. Het draait in beide gevallen namelijk om samenwerken, om elkaar nodig hebben maar om tegelijkertijd ook jezelf te kunnen zijn. Om nieuwe, onwennige dingen te doen en om als team op elkaar te anticiperen om tot geweldige prestaties te komen.

Paralellen tussen improvisatietheater en de werkvloer

Die parallellen tussen deze twee werelden gaan jullie in deze teambuilding activiteit ontdekken. Jullie leren improvisatietechnieken, we zoomen in op de onderlinge communicatie en op hoe je elkaar nodig hebt. Zo wordt het het improvisatietheater een spiegel voor de dynamiek op de werkvloer. En daarnaast is het gewoon ontzettend leuk en grappig om samen te doen!

Het resultaat is echte teamspirit. De activiteit is interactief en gericht op energie en plezier. Jullie zullen nog maanden napraten over deze teambuilding. Daarnaast opent deze teambuilding jullie de ogen over hoe jullie met elkaar omgaan op de werkvloer. Benieuwd? Onder het kopje ‘inhoud’ vertellen we precies wat er aan bod komt.

Details van deze teambuilding

Meer weten over deze teambuilding? In onderstaande tabbladen vind je alle details. Als je daarna toch nog vragen hebt, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

📔 Inhoud van de teambuilding

De onderstaande onderwerpen geven een indicatie van de teambuilding. Het uiteindelijk programma wordt afgestemd op jullie wensen en behoeften.

Jullie leren over de grondbeginselen van improvisatietheater. Improvisatie gaat uit van een positieve grondhouding en een aantal simpele uitgangspunten.

Er zijn verschillende technieken en methoden die helpen om snel te kunnen improviseren. Hoe kom je snel tot ideeën en zet je ze om in acties?

Het is bij improvisatietheater belangrijk dat je effectief communiceert. En op de werkvloer ook. Eigenlijk moet een half woord al genoeg zijn. Jullie ervaren hoe het is om te anticiperen op elkaar en daarmee effectief te communiceren.

We behandelen het thema samenwerken. Want dat is bij improvisatie net zo belangrijk als op kantoor. Om het theaterstuk tot een goed einde te brengen zullen de teamleden met elkaar moeten werken.

🏆 Resultaten van de teambuilding

De teambuilding draait om het behalen van een optimaal leerrendement. We gaan onder andere werken aan de volgende doelen:

 Jullie leren over improvisatietheater, improviseertechniek en de parallel met het kantoorleven.

Jullie krijgen een beter beeld van de rolverdeling en de onderlinge communicatie binnen het team.

Jullie merken na de teambuilding meer energie, meer plezier en meer teamspirit.

Jullie hebben een geweldige teambuilding activiteit die nog lang zal bijblijven.

💰 Investering en proces

Hebben jullie specifieke wensen wat betreft groepsgrootte of tijdsduur? Neem even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

DuurInvesteringGroepsgrootte
1,5 - 2 uur€795,00Max. 15 (meer in overleg)

Bedragen zijn exclusief 21% btw

👉  Het inventarisatieproces
We sturen voorafgaand aan de teambuilding een online vragenlijst waarin jullie informatie kunnen
geven over o.a. de aanleiding, het beoogde resultaat, het type groep, et cetera. Op basis van deze input stemmen we het programma van de teambuilding af op jullie situatie. Zo zorgen we dat de deelnemers een optimaal leerrendement uit de sessie halen.

In het kort.

⏰ 1,5 tot 2 uur

💰 Vanaf €795,00 exclusief btw

🙎‍♂️ Groepsgrootte in overleg

📍 Imcompany in heel Nederland

Heb je specifieke wensen? Neem  gerust contact op.

 

Advies nodig?

Heb je hulp of advies nodig? We helpen je graag! Stuur ons een bericht of bel ons op 030 – 227 33 84.

“Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.”

45+ klanten

Wij helpen jaarlijks meer dan 45 klanten met onze teambuilding.

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons met een 8,6. Daar zijn we trots op!

Inventarisatie fase

Al onze teambuilding wordt afgestemd op de situatie van de klant.

Actief leren

We passen ‘actief leren’ toe voor een optimaal leerrendement.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk experts binnen hun vakgebied.

Fun en energiek

Onze teambuilding is gericht op verbinding, fun en energie.

Deze tevreden klanten gingen jullie al voor.

Jaarlijks verwelkomen we meer dan 45 nieuwe klanten. Door heel Nederland en van iedere grootte.

We delen graag hun ervaringen.

Nancy Stevens

TeambuildingTrainer verzorgt op regelmatige basis teambuilding workshops bij ons. Een fijne partner, die snel schakelt en meedenkt met onze situatie. Heel fijn werken dus.

Nancy Stevens
Petri van Vugt

Voor onze Hager Kerstdag zochten we 2 leuke workshops en zijn hiervoor bij TeambuildingTrainer te rade gegaan. Zij dachten goed met ons mee en verzorgden een gezellige en leerzame middag.

Petri van Vugt
Maurits Schuijf

Wij werken regelmatig samen met TeambuildingTrainer op de events die wij voor onze klanten organiseren. Wij verzorgen dan de catering en zij de teambuilding. We zijn altijd erg tevreden.

Maurits Schuijf

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Ben je geïnteresseerd in een van onze teambuildingsessies?
Als je contact opneemt helpen we graag bij het maken van de beste keuze. 

We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl of
telefonisch op 030 – 227 3384.