Chat with us, powered by LiveChat

Traject voor teams die willen groeien

Teambuilding traject

Home » Teambuilding traject

Teambuilding traject: De krachtige combinatie van trainingen en team coaching.

Willen jullie je als team optimaal ontwikkelen om naar het allerhoogste niveau te komen? Hebben jullie het gevoel dat er nóg meer in zit? Wat jullie situatie ook is: als team wil je continu doorontwikkelen. Dat geeft teamleden meer plezier en voldoening en zorgt ervoor dat het team optimaal kan presteren.

Voor teams die naar het hoogste niveau willen hebben we ons teambuilding traject waarin we persoonlijke profielen, trainingen en coaching combineren.

Ons teambuilding traject

Een optimaal een duurzaam resultaat. Zo doen we dat.. 👇

team traject op maat

Teambuilding traject op maat voor jullie

Teambuilding is voor ieder team anders. En dan is iedere organisatie en iedere teamcultuur ook nog eens verschillend. 

Waar we heen willen: een standaard oplossing levert nooit een optimaal rendement op. Daarom stemmen we onze trajecten altijd af op jullie huidige situatie en leerbehoefte. Het maakt dus niet uit hoe jullie team in elkaar steekt of waar jullie uitdaging ligt. Samen komen we altijd tot een optimaal traject om jullie team naar een hoger niveau te brengen.

praktisch en interactief team traject

Praktisch, interactief en léuk!

Teamontwikkeling begint bij de teamleden zelf. Daarom gaan jullie tijdens het traject ook vooral veel zélf doen.

Onze teambuilding trajecten staan bol van de praktische, interactieve elementen. Jullie oefenen, experimenteren, wisselen inzichten uit en zijn met elkaar in gesprek. Zo ontstaan razendsnel inzichten en skills waar jullie in de toekomst zelf mee verder kunnen. En bijkomend voordeel: het is ook veel leuker dan alleen maar luisteren naar wat de trainer te zeggen heeft. 😉

trainingen teambuilding traject team

Instrument 1: persoonlijke profielen

In onze teambuilding trajecten combineren we drie instrumenten voor het realiseren van teamontwikkeling. Allereerst gebruiken we persoonlijke profielen.

Deze persoonlijke profielen worden opgemaakt voor ieder teamlid. Het profiel geeft inzicht in jezelf, maar vooral ook in elkáár. Dat zorgt ervoor dat teamleden elkaar beter begrijpen en beter weten hoe ze effectief en plezierig met elkaar om kunnen gaan. Dit is waardevol als fundament voor de rest van het traject.

trainingen teambuilding traject team

Instrument 2: teambuilding trainingen

Naast de persoonlijke profielen voor teamleden gebruiken we in een teambuilding traject één of meerdere van onze teambuilding trainingen. 

Momenteel hebben we 20+ verschillende trainingen. Welke training(en) we  voor jullie inzetten is afgestemd op de leerbehoefte van de groep. Onze teambuildings zijn praktijkgericht en concreet, zodat het team razendsnel nieuwe kennis, kunde en handvatten krijgt om zich te ontwikkelen.

Coaching voor team

Instrument 3: teamcoaching sessies

Naast teambuilding trainingen zetten we teamcoaching in. Deze sessies zijn altijd plenair en geven de ruimte om als team de diepte in te gaan.

Tijdens coachingsessies coacht de trainer het team, waarbij we onder andere reflecteren op teamprocessen en de onderlinge dynamieken. Dit zorgt voor meer bewustwording, meer inzicht in het teamproces en meer diepgang in de ontwikkeling die jullie team doormaakt.

Het einddoel: jullie team naar een hoger niveau

Ons teambuilding traject levert veel op. Daar plukken teamleden, het team als geheel én de organisatie de vruchten van.

Teams die een teamtraject doorlopen ervaren onder andere meer onderling vertrouwen, meer coulance en meer begrip voor elkaar. Daarnaast weten ze beter hoe ze elkaars krachten kunnen benutten én waar ze elkaar moeten ondersteunen. Dit zorgt ervoor dat het team tot optimale prestaties kan komen.

Veelgestelde vragen over ons teambuilding trject

Staat het antwoord op jouw vraag hier niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! We helpen je graag.

Hoe lang duurt zo'n traject ongeveer?

Dat is afhankelijk van jullie agenda. Maar om je een beeld te geven: bij de meeste klanten spreiden we de trainingen en coaching uit over ongeveer een half jaar.

Zijn we na dit traject helemaal klaar?

Een teambuilding traject geeft jullie concrete inzichten en handvatten zodat jullie na afloop zelfstandig kunnen blijven werken aan de teamontwikkeling. Maar teamontwikkeling is geen eenmalige inspanning. We adviseren jullie om de teamsituatie jaarlijks te evalueren en bij te schaven. Wij kunnen jullie hierbij helpen.

Wat kost zo'n teambuilding traject?

De investering is afhankelijk van jullie type team, jullie huidige situatie en jullie wensen. Neem even contact met ons op om jullie situatie te bespreken. Dan kunnen we jullie een concreet beeld geven van de kosten.

Wie voert zo'n traject precies uit?

Jullie krijgen een vaste trainer/coach die het proces begeleid. Hiervoor hebben we meerdere ervaren professionals in onze coachpool. Het is belangrijk dat het team een vaste coach voor de groep krijgt. Dat schept een vertrouwensband en verdiept het proces. De coach weet dan immers precies wat er speelt en wat er nodig is om een optimaal rendement te halen.  

We zijn enthousiast! Hoe gaat het nu verder?

Leuk om te horen! Neem even contact met ons op zodat we een call in kunnen plannen. We horen graag meer over jullie situatie. Op basis van dat gesprek bepalen we in afstemming het vervolg.

Als we beide enthousiast zijn over de samenwerking plannen we de interventies in en gaan we aan de slag om een geweldig resultaat te realiseren!

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Heeft jullie team interesse in een van onze teambuildings?
We helpen graag. Neem contact op via onderstaande knop.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3384.

We hebben sinds 2017 al meer dan 50 teams geholpen. 😍
Zij waarderen ons met een gemiddelde van 8.6. Daar zijn we trots op!

Dineke Philipse

Verenigingsmanager, CLC-Vecta

CLC-VECTA boekt regelmatig trainingen voor de ontwikkeling van onze leden. Teambuilding-Trainer heeft een breed, interessant aanbod en een uitstekende prijsstelling.

Rian van Nuland

HRM, Lavans

TeambuildingTrainer organiseert sinds 2018 teambuilding voor onze collega’s. Ze hebben een groot aanbod en communiceren snel en duidelijk. Zowel voor de training als naderhand.

Michelle Oosthuyzen

Eigenaar, Stadsfruit

Ons team heeft bij dit bedrijf een training over effectief complimenteren gevolgd. Het werd een inspirerende, leerzame en vooral hele leuke dag. Tot de volgende keer!

Nancy Stevens

Teammanager, IvVW

TeambuildingTrainer verzorgt regelmatig trainingen bij ons. Dat is altijd prettig werken want ze schakelen snel, denken met je mee en leveren kwalitatief goede trainingen.

Maurits Schuijf

Founder, Shakes on Wheels

Wij zetten TeambuildingTrainer regelmatig in op onze vitaliteit-dagen bij klanten. Wij doen dan de catering, zij doen een training. Onze klanten zijn altijd erg blij met hun bijdrage!

Robin van ’t Ruim

Manager, de Balie

Fijne service, snel contact en interessante trainingen. Zo zou ik onze prettige samenwerking met TeambuildingTrainer kenmerken. Bedankt tot dusver en op naar nog vele jaren!

8,6 waardering

Onze klanten waarderen ons
met een gemiddelde van 8,6.

150+ klanten

We hielpen de afgelopen jaren
150+ klanten door heel NL.

#1 trainers

Onze trainers zijn stuk voor stuk
experts binnen hun vakgebied.

Actief leren

Wij passen ‘actief leren’ toe voor
een optimaal leerrendement.

Peter Houtman

Coördinator

Advies nodig?

Heeft jullie team interesse in een van onze teambuilding trainingen?
We helpen je graag. Neem contact met ons op via onderstaande knop.

  We zijn per mail bereikbaar op welkom@teambuildingtrainer.nl.
→  We zijn telefonisch bereikbaar op 030 – 227 3384.